Hier vindt u informatie om Outlook 2010 voor Windows te verbinden met een ENEM Kerio Connect server.
Allereerst moet u een plugin downloaden en installeren:

Ga met uw browser naar uw e-mail server,  in onderstaand voorbeeld is dat mail3.enem.nl  en
login op webmail met uw email adres als gebruikersnaam, en uw wachtwoord.

Klik rechtsboven het pijltje aan voor keuzemogelijkheden

Nadat u bent ingelogd op uw Kerio webmail, gaat u rechtsboven naar uw gebruikersnaam en klik dan
op het pijltje naast uw gebruikersnaam, vervolgens
drukt u op "Integratie met Windows".

U zult dan dit scherm voor u krijgen, klik dan op "Kerio Outlook Connector downloaden".

Na het downloaden opent u het bestand

Kies "run".

Kies "next".

Kies "next".

Kies "install"

Nu moet u een moment wachten tot de installatie voltooid is.

Als de installatie voltooid is klikt u op "Finish"

Nadat u de Kerio connector hebt gedownload en geinstalleerd hebt gaat u naar Outlook.

Als u Outlook hebt geopend klikt u linksboven op "file".

Daar klikt u op "ad account"

Dan krijgt u dit scherm voor u, daar vinkt u "manually configure server settings......"en vervolgens op "next"

Vink hier "other"aan en kies "kerio connect"en klik vervolgens op  "next"

Eerst vult u de naam van uw mailserver in daarna vult u de account name in en het password
vervolgens drukt u op "retrieve info" dan zullen de 2 lege velden automatische voor u worden
ingevuld, druk vervolgens op "ok".

U krijgt dan het laatste scherm. Druk dan op "finish'. U kunt nadat u Outlook opnieuw hebt opgestart
uw email in Outlook gebruiken.