U kunt in de webmail omgeving een vakantiebericht, ook wel Out-of-Office
 instellen. Log in op de Webmail van de ENEM Kerio server met uw email adres.

Kies "Instellingen", en vervolgens "Afwezig"

Selecteer de optie dat u afwezig bent, en pas eventueel de tekst aan.
Kies "OK"

Indien u vanuit Outlook een vakantiebericht wilt instellen, gaat u in
Outlook naar: Opties (Tools), Opties, en kiest u het tabblad:
"Kerio Connect"

Kies: "Afwezig", "Ik ben afwezig", vul een boodschap in, en klik 2 maal op OK om
af te sluiten.