ENEM Kerio Connect mailserver ondersteunt het CalDAV protocol.
Hiermee kunt u ondermeer het programma Apple iCal synchroniseren.

U kunt de configuratie eenvoudig starten door eerst alle openstaande programma's
te sluiten, en vervolgens met de browser Safari (andere browsers kunnen een
foutmelding geven!) naar uw
webmail pagina te gaan. In onderstaand voorbeeld
is dat
https://mail3.enem.nl dit kan voor u een ander adres zijn.

Klik op de link: "Integratie met Mac'

Klik op de link, "iCal automatisch configureren"

Login met uw ENEM Kerio accountgegevens.

De Kerio iCal Config tool wordt nu gedownload.

En de tool start vanzelf. Klik op "Ga door"

Kies "Ga door"

Kies "Installeer"

Apple OS X vraagt om een account met administratieve rechten. Vul deze
in en kies "OK"

Vul hier uw ENEM Kerio Connect account gegevens in.
Kies "OK"

De installatie is geslaagd. Kies "Sluit"

Start nu het programma iCal. Hier kunt u in het menu iCal / Voorkeuren / Accounts
de zojuist ingevoerde account terugvinden.
Onder het menu "delegeren" vindt u eventuele
extra agenda's waar u rechten toe heeft. (van andere gebruikers, en de publieke folders)