Welke protocollen worden ondersteund?

U kunt verbinding maken met de ENEM servers via de volgende protocollen:

POP3 poort 110 POP3 Secure 995
IMAP4 poort 143 IMAP Secure 993
SMTP poort 25, 2525, 465 en 587 ( we adviseren het gebruik van poort 587 voor ssl/tls)
HTTS(S) poort 80/443

Voor alle server adressen geldt: raadpleeg uw email van ENEM met uw login informatie!
Het algemene server adres van het CommuniGate Pro e-mail cluster is: mail.enem.nl voor zowel in -als uitgaand.