ENEM Kerio Connect mailserver ondersteunt het CardDAV protocol.
Hiermee kan het programma "Apple OS X Adresboek" alle adresboek kaarten
synchro
niseren.

U kunt de configuratie eenvoudig starten door eerst alle openstaande programma's
te sluiten, en vervolgens met de browser Safari (andere browsers kunnen een
foutmelding geven!) naar uw
webmail pagina te gaan. In onderstaand voorbeeld
is dat
https://mail3.enem.nl dit kan voor u een ander adres zijn.

Klik op de link: "Integratie met Mac"

Klik op de link: "Addressbook automatisch configureren.

Kies: "Ga door"

Kies: "Ga door"

Kies: "Installeer"

Apple OS X vraagt om een account met administratieve rechten. Vul deze
in en kies "OK"

Vul hier uw ENEM Kerio Connect account gegevens in.
Kies "OK"

De installatie is geslaagd. Kies "Sluit"

Start AdresBoek nu, onder Adresboek / Voorkeuren / Accounts vindt u de zojuist
ingevoerde gegevens terug.