Hier vindt u informatie om Outlook 2013 voor Windows te verbinden met een ENEM Kerio Connect server.
Allereerst moet u een plugin downloaden en installeren:

Ga met uw browser naar uw e-mail server,  in onderstaand voorbeeld is dat mail3.enem.nl  en
login op webmail met uw email adres als gebruikersnaam, en uw wachtwoord.

Klik rechtsboven het pijltje aan voor keuzemogelijkheden

Nadat u bent ingelogd op uw kerio webmail, gaat u rechts boven naar uw gebruikersnaam klik dan
op het pijltje naast uw gebruikersnaam, vervolgens drukt u op "intregratie met windows".

U zult dan dit scherm voor u krijgen, klik dan op "kerio outlook connector downloaden"

Na het downloaden opent u het bestand

Kies "run"

Kies "next"

Kie "next"

Kies "Install"

Nu moet u een momentje wachten tot de installatie voltooid is.

Als de installatie voltooid is klikt u op "finish"

Nadat u de kerio connector hebt geinstalleerd opent u Outlook.

Als u Outlook hebt geopend drukt u linksboven op "file"

Kies hier "Add Account"

U krijgt dan dit schem voor u. Selecteer "Manual setup or additional......"druk daarna op "next".

Hier kiest u "other"en selecteer "kerio connect"en drukt vervolgens op  "next".

Eerst vult u de naam van uw mailserver in daarna vult u de account name in en het password
vervolgens drukt u op "retrieve info" dan zullen de 2 lege velden automatische voor u worden
ingevuld, druk vervolgens op "ok".

U bent klaar met het instellen van uw account, druk op "finish".