Een veel voorkomend probleem is dat het ontvangen van email wel werkt, maar verzenden niet (indien u SMTP gebruikt om e-mail te versturen).

-Controleer of u de juiste poort voor de SMTP server gebruikt:
Gebruik NIET de standaard instelling "25" maar 587 (TLS) 465 (SSL) of eventueel 2525 (TLS).
-Daarnaast MOET u ook SMTP Authenticatie gebruiken, kijk in de (geavanceerde) settings van de UITgaande mailserver